cum cumpăr? - Biomall-online.ro magazin online cu produse naturiste, antioxidanti, produse bio, organice, produse naturale, omega 3, produse de slabit, alimente, vitamine

cum cumpăr?

biomall-livrare2Vă invităm să răsfoiţi printre produsele noastre şi să alegeţi produsul dorit, făcând click direct pe imagine pentru detalii sau direct pe butonul „Cumpără”, pentru a face achiziţia.
Veţi fi trimisi la pagina „coş cu cumpărături”, unde aveţi opţiunile „continuă cumpărăturile” în cazul în care vreţi să adăugaţi în coş şi alte cumpărături sau „finalizează comanda” dacă doriţi să cumpăraţi doar acel produs.
Dacă accesaţi butonul „Finalizează comanda” veţi fi direcţionati pe o pagină nouă, unde aveţi optiunea de a cumpăra fără înregistrare sau de a vă crea un cont. Recomandăm să vă faceţi cont, dacă vă hotărâţi să deveniţi un client fidel al nostru. Crearea unui cont vă dă posibilitatea de a urmări comanda, de a vedea istoricul tuturor comenzilor dvs, de a scrie o recenzie pentru produsele noastre şi, bine-nţeles, de a beneficia de promoţii speciale.
Dacă sunteti deja client înregistrat, veţi introduce adresa dumneavoastră de e-mail şi parola .

Cumparare cu înregistrare / Cont
După ce vă creaţi contul, veţi fi trimişi pe o nouă pagină, unde aveţi de introdus datele dumneavoastră poersonale: nume, adresă, telefon, e-mail şi opţiunea de livrare la o adresă diferită.
După ce aţi introdus toate datele cu atenţie, pasul următor este bifarea taxei de livrare. În cazul în care comanda dumneavoastră depăşeşte 300 lei, veţi avea disponibilă şi opţiunea de Livrare gratuită.
De asemenea trebuie să alegeţi şi modul de plată. Dupa completarea cu atenţie a tuturor rubricilor menţionate, vă invităm să apăsaţi butonul „Trimite comanda”. Dacă aţi introdus corect toate datele cerute, veţi primi mesaj de confirmare: „Comanda dvs a fost recepţionată”. Veţi primi un e-mail cu detaliile comenzii. Vă rugăm să verificaţi cu atenţie toate datele.

Comanda telefonică
La nr de telefon 0773-98 70 64, colegii noştri vă vor prelua comanda, de luni până vineri, între orele 9:00 si 16:00.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la 0773-98 70 64 sau info@biomall-online.ro

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vrei să afli informaţii preţioase despre proprietăţile terapeutice ale legumelor, fructelor, cerealelor şi plantelor medicinale? Înscrie-te pentru a primi newsletterul nostru.
Nu ne place SPAM-ul. De aceea, adresa ta nu va fi partajata cu nimeni!