cum plătesc? - Biomall-online.ro magazin online cu produse naturiste, antioxidanti, produse bio, organice, produse naturale, omega 3, produse de slabit, alimente, vitamine

cum plătesc?

Metode de plată

Plata cu numerar.
Plata cu numerar se efectuează în lei, la ridicarea coletului de la punctele de desfacere.

Plata online, cu cardul.
Plata cu cardul se realizează printr-un sistem securizat, certificat, care vă oferă siguranţă deplină. Această metodă nu implică nici un comision suplimentar.-

Plata ramburs se face la sosirea coletului prin curier în ţară. Nu implică nici un cost suplimentar.

Ordin de plată / Internet Banking.
Plata se face în baza facturii proforma emise de biomall-online.ro.
Comanda va fi procesată după ce avem confirmarea plăţii. Pentru a efectua transferul bancar, informaţiile necesare sunt:

SC BIOMALL ONLINE  SRL
Nr. ord. Reg. Com.: j12/2478/2014
CUI 33507175
Banca: Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca
Cont: RO17BTRLRONCRT0266249801

Recepţia produselor
La recepţia produselor, dacă observaţi deprecierea coletelor sau daca produsele nu corespund comenzii dvs., le puteţi returna curierului, care va întocmi un proces-verbal de constatare a pagubelor şi vom putea lua măsurile care se impun.

Returnarea produselor
Conform legislaţiei în vigoare, se poate solicita returnarea banilor pe produsele comandate, în termen de maxim 10 de zile de la primirea comenzii. (conform Ordonanţei de Guvern nr. 130/2000 privind regimul judiciar al contractelor la distanţă). Condiţia minimă de returnare este ca produsul returnat şi ambalajul acestuia să fie in stare perfectă.

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vrei să afli informaţii preţioase despre proprietăţile terapeutice ale legumelor, fructelor, cerealelor şi plantelor medicinale? Înscrie-te pentru a primi newsletterul nostru.
Nu ne place SPAM-ul. De aceea, adresa ta nu va fi partajata cu nimeni!