Detoxifierea organismului în 30 zile!

Detoxifiere cu Biomall. Detoxifierea organismului în 30 zile!

 [get-feedback color=’#ff0400′ title=’Feedback Produs.’ question=’Iti place acest produs?’ submit=’Like’ thankyou=’Thanks for the feedback!’]
Detoxifiere. Din ce în ce mai mulți specialiști sunt de acord că detoxifierea intestinelor este unul dintre cei mai importanți pași către un organism sănătos, deoarece sistemul imunitar are legătură strânsă cu sistemul digestiv în special cu intestinele. Mâncăm prea mult și totuși corpul nostru nu primește cantitatea suficientă de elemente nutritive de calitate. Nutrienții necesari nu se vor asimila în mod corespunzător în cazul în care intestinele sunt pline de reziduuri. Cele mai frecvente probleme care apar ca urmare sunt: constipația, balonarea, sindromul intestinelor iritabile IBS, dureri de cap, oboseală, alergii, respirație urât mirositoare. Dacă vă întâlniți frecvent cu simptomele de mai sus este recomandabil să folosiți una din nenumăratele diete de detoxifiere. 

Detoxifiere pentru oameni ocupați.

Trăim ”repede”. Fugim și ne împărțim timpul să putem cuprinde cît mai multe și astfel ne punem pe noi înșine pe planul doi. Suntem ocupați și ne este greu să punem lucruri deoparte pentru a ne ocupa de propriul organism.  Avem nevoie de tratamente și programe de sănătate care să se poată adapta rutinei zilnice. Programul de detoxifiere Purex este conceput pentru persoanele care au un ritm de viață intens și nu își pot permite schimbări majore de dietă și acest lucru e posibil  pentru că în timp de 30 de zile curățirea organismului se face sistematic fară nici o greutate, fară să ne afecteze  ritmul zilnic al fiecăruia. Compoziția specială a produselor din pachetul Purex pe lângă functia de detoxifiere, ajută digestia, stimulează secreția biliară, elimină mecanic depunerile toxice din colon și elimină paraziții din intestine.
 O detoxifiere corectă  a organismului, vitaminizarea acestuia, consumul unei cantități suficiente de apă, respirarea aerului curat, efectuarea mișcării fizice regulate, adica pe lîngă un mod de viață , o alimentație și o respirație constientă- a cărei parte integranta este și eliminarea daunelor mediului înconjurător- constituie metode simple și naturale cu care venim în ajutor procesului de autovindecare. Și nu uitați:  procesele de autovindecare ale organismului funcționează perfect.
ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vrei să afli informaţii preţioase despre proprietăţile terapeutice ale legumelor, fructelor, cerealelor şi plantelor medicinale? Înscrie-te pentru a primi newsletterul nostru.
Nu ne place SPAM-ul. De aceea, adresa ta nu va fi partajata cu nimeni!