Probleme de prostata?

Probleme de prostata? Ai peste 40 ani? Previne problemele de prostata in mod natural! Biomall ofera solutia pentru tine![get-feedback color=’#ff0400′ title=’Feedback Produs.’ question=’Iti place acest produs?’ submit=’Like’ thankyou=’Thanks for the feedback!’]

Una dintre cele mai specifice boli in randul barbatilor de varsta medie si inaintata din Europa si America de Nord este prostatita (imflamarea prostatei) si hipertrofia prostatei.

Simptomul cel mai specific al hipertrofiei prostatei este asa numitul flux urinar intermitentprecum si stimulul frecvent de urinare.In cazul hipertrofiei, prin marirea prostatei aceasta  preseaza uretra, astfel urina nu este eliminata in totalitate. Presiunea exercitata asupra peretelui vezicii urinare determina cresterea stimului de urinare. In anumite cazuri hipertrofia prostatei poate duce la dezvoltarea tumorilor la nivelul prostatei, de aceea se recomanda tratamente tratamente naturiste, non invazive inca de la primele simptome.

Problemele de prostata au din pacate un efect negativ si asupra activitatii sexuale a barbatilor de aceea rezolvarea acestor probleme de sanatate , in afara restabilirii sanatatii, imbunatateste semnificativ starea mentala a individului, „stima de sine” si armonia vietii de cuplu.

Extracul de seminte de dovleac este unul dintre cele mai cunoscute remedii. Poate fi inlocuit cu uleiul de seminte de dovleac presat la rece sau cu 50 gr. de seminte crude

Sucul de rosii exercita un efect protector asupra prostatei  datorita licopenului, un antioxidant care se gaseste in cantitati mari in compozitia rosiilor.

Vitamina C si E antioxidanti puternici. Tratamentul cu seleniu asociat vitaminei E este recomandat  in special in cazul de cancer de prostata.

Capsulele Prostasan au in compozitia lor pe langa extractul de seminte de dovleac si izoflavonoizii din soia, Ginseng, vitamina C si E si bineinteles seleniu si zinc.

Palmierul pitic (Serenoa repens) este un remediu care inhibă secreția de hormoni, mai cu seamă testosteronul, care stimulează creșterea celulelor prostatei.

Probleme de prostata si tratament:

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vrei să afli informaţii preţioase despre proprietăţile terapeutice ale legumelor, fructelor, cerealelor şi plantelor medicinale? Înscrie-te pentru a primi newsletterul nostru.
Nu ne place SPAM-ul. De aceea, adresa ta nu va fi partajata cu nimeni!