termeni şi condiţii - Biomall-online.ro magazin online cu produse naturiste, antioxidanti, produse bio, organice, produse naturale, omega 3, produse de slabit, alimente, vitamine

termeni şi condiţii

Conţinutul acestui site are un caracter informativ şi nu substituie diagnosticările şi/sau recomandările medicale de specialitate. Accesarea şi folosirea acestui site, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor de mai jos.
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru administrarea neadecvată sau incorectă a produselor oferite.
Citiţi cu atenţie prospectele care însoţesc produsele comadate.
Produsele puse în vânzare pe acest site se eliberează fără reţetă.

Termenul de garanţie al produselor noastre:
– produse magnetice: 60 zile
– aparate electrice: 30 zile
– alte produse: 14 zile
Pentru aparatele electronice comercializate de noi vă asigurăm garanţie tehnică şi de calitate.

Comenzi
Nu există comandă minimă impusă. Toate preţurile afisate pe site sunt în LEI şi conţin TVA. Preturile afişate nu conţin taxele de transport. Puteţi vedea taxele de transport aici. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală.
Factura fiscală se emite conform legislaţiei în vigoare din România şi se trimite. împreună cu produsele comandate. la adresa de livrare. Comenzile făcute în zilele lucrătoare, până la ora 14 – ora României, se expediază în cel mult o zi lucrătoare. Întârzierile expedierii cauzate de lipsa stocului vor fi anunțate prin email dacă depășesc mai mult de 3 zile lucrătoare.
Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator şi BioMall Online şi trebuie executată de către ambele părţi. Aceasta înseamnă că BioMall Online se obligă să livreze produsele şi serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plăteasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile afisate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.
BioMall Online foloseşte serviciile altor companii pentru transport, plată securizată online, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască şi să accepte condiţiile şi termenii serviciilor.

Înregistrarea ca membru
Pentru crearea contului de client sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte şi actuale despre dumneavoastră, în funcţie de specificaţiile din formularele aferente şi sunteţi de acord să furnizaţi aceste informaţii corect şi complet.
În cazul în care considerăm că acest lucru nu este respectat, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la serviciile noastre, fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.
Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui e-mail ca nume de utilizator şi a unei parole. Păstrarea în siguranţă a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecinţele oricărei activităţi desfăsurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.
Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată folosind numele dumneavoastră de utilizator.

Confidenţialitatea datelor personale
BioMall Online se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor săi şi se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul şi adresa de email. În momentul în care doriţi să cumpăraţi online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare şi modalitatea de plată.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către BioMall Online numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea şi livrarea comenzilor.

Copyright
Site-ul şi toate elementele acestuia (grafică, texte, programare) sunt apărate de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Limitarea de responsabilitate
Ca urmare a legislaţiei în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce priveşte:
– întârzierile la livrare, datorate furnizorului, curierului sau din alte motive;
– deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar. Acestea cad în sarcina transportatorului;
– informaţiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site;
– posibilitatea de a contacta viruşi prin accesarea acestui website. deoarece acesta nu este ferit în totalitate de atacuri cibernetice;
– neplăcerile create de întreruperea accesului la website, datorate furnizorului de servicii internet (ISP);
– conţinutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge pe acest website;

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii, din mai multe motive, printre care:
– produsul comandat nu este pe stoc;
– identificarea unei erori în informaţiile despre produs, inclusiv preţul sau o ofertă promoţională;

Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta telefonic sau prin email.

Dispoziţii finale
Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni şi condiţii, precum şi orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

SC BIOMALL ONLINE  SRL
Nr. ord. Reg. Com.: j12/2478/2014
CUI 33507175
Banca: Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca
Cont: RO17BTRLRONCRT0266249801

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vrei să afli informaţii preţioase despre proprietăţile terapeutice ale legumelor, fructelor, cerealelor şi plantelor medicinale? Înscrie-te pentru a primi newsletterul nostru.
Nu ne place SPAM-ul. De aceea, adresa ta nu va fi partajata cu nimeni!